Teak Tuinmeubelen

Teak Tuinmeubelen

 

Teak tuinmeubelen zijn tuinmeubelen van een goede kwaliteit. De grote meerwaarde van teak tuinmeubelen zijn de duurzaamheid, met goed onderhoud kunnen de teak tuinmeubelen jaren meegaan. Het teak waarvan de teak tuinmeubelen worden gemaakt komt over het algemeen uit zuid-oost-Azië. De tuinmeubelen hebben een tijdloze uitstraling en zijn daarmee voor meerdere jaren geschikt in de setting van uw tuin. Daarnaast biedt tuinmeubel.nl de laagste prijs garantie waarmee je de teak tuinmeubelen gegarandeerd voor de laagste prijs via internet of bij een van onze vestigingen in Eindhoven of Tilburg kunt aanschaffen.

 

Teak tuinmeubelen duurzaam

Teak tuinmeubelen hebben onderscheidende eigenschappen ten opzichte van andere houtsoorten. De eigenschappen van het teak waarvan de teak tuinmeubelen worden gefabriceerd zijn ideaal voor het gebruik buiten. Naast dat er een ideale sterkte/gewicht verhouding is zijn teak tuinmeubelen ook niet snel vuil. Teak scheidt namelijk een olieachtig vocht uit wat het tot op zeker hoogte beschermt tegen vuil en viezigheid. Voor de productie van deze stevige teak tuinmeubelen wordt hout gebruikt dat gekapt wordt met een FSC keurmerk. Vervolgens moet het gedroogd worden totdat het de ideale eigenschappen heeft voor de productie van teak tuinmeubelen.

Teak tuinmeubelen onderhoud

Teak tuinmeubelen hebben zoals gezegd geringe onderhoudskosten. Het aanbrengen van olie en was is niet nodig. Wel wordt er op het gebied van onderhoud geadviseerd om de teak tuinmeubelen ten tijde van regen en veel vocht binnen te zetten, af te dekken. Mocht het een erg warme en zonnige zomer zijn wordt er geadviseerd om de tafels te bevochtigen. Dit kan bijvoorbeeld door de teak tuinmeubelen te bevochtigen op momenten van lange droogte. Het bevochtigen kan het beste in de avond gebeuren doormiddel van het vernevelen van water boven de teak tuinmeubelen. Er dient wel rekening te worden gehouden met gebruikerssporen op de teak tuinmeubelen. Vettige resten van bijvoorbeeld eten zullen een verkleuring op de teak tuinmeubelen veroorzaken.

Onze topmerken

  • Silver Bird
  • Eden
  • Platinum
  • Garden impressions
  • Studio 20
  • Hartman
  • Mondial Living
  • Persoon
  • Suns