Rick stapelbare tuinstoel

Schrijf een review*

085-0653646

Contact met Tuinmeubel

Elders voor € 159,- bij Tuinmeubel.nl voor:

€ 69,- Op voorraad

Info 
Excuus voor het ongemak, op dit moment kunt u geen bestelling plaatsten. We zijn druk bezig met het samenstellen van onze nieuwe collectie.

Uw Voordelen:

 • Moderne afwerking
 • Gemaakt van teak hout
 • Stapelbaar
De voordelen van Tuinmeubel.nl
 • Product omschrijving
 • Specificaties & Afmetingen
 • Product onderhoud
 • Extra opties
 • Onderdelen
 • Accessoires
 • Reviews

Product omschrijving

Bent u op zoek naar een goedkope teakhouten tuinstoel met een moderne uitstraling om uw tuin of terras mee af te maken? Dan is stapelbare tuinstoel Rick precies wat u zoekt!

Uitstraling
Stapelbare tuinstoel Rick is een houten tuinstoel met een moderne vormgeving. De stoel is gemaakt van teakhout en heeft hierdoor een mooie en warme look die mooi staat in elke tuin. Tuinstoel Rick is dankzij het eenvoudige maar moderne uiterlijk heel eenvoudig te combineren met een tuintafel om er zo een complete set van te maken.

Gebruik
Stapelbare tuinstoel Rick is gemaakt van teakhout, dit is een houtsoort die erom bekend staat dat deze kwalitatief zeer sterk is. Daarnaast is tuinstoel Rick eenvoudig op te stapelen en op te bergen wanneer de stoel niet gebruikt wordt.

Onderhoud   
Stapelbare tuinstoel Rick is eenvoudig te onderhouden. Het is verstandig om vieze vlekken direct te verwijderen met een vochtige doek zodat deze niet in kunnen trekken. Daarnaast is het verstandig om de stoel in de winter, of bij langdurig slecht of vies weer, op te bergen of af te dekken met een speciale cover zodat de stoel niet beschadigd wordt en langer mee zal gaan.

Note: Bij langdurige blootstelling aan verschillende weersomstandigheden kan hout verkleuren en scheuren vertonen. Wij raden u aan om het hout te bewerken met een houtolie.

In het kort
Als u op zoek bent naar een goedkope stapelbare tuinstoel die gemaakt is van teak en een moderne uitstraling heeft, dan is stapelbare tuinstoel Rick exact wat u zoekt voor uw tuin of terras!

Direct bestellen.

Rick stapelbare tuinstoel
€ 159,-
€ 69,-

Specificaties & Afmetingen

Lengte:65 cm

Diepte:52 cm

Hoogte:88 cm

Materiaal:

Kleur: Teak Look

Product onderhoud

Stapelbare tuinstoel Rick is gemaakt van hout en vrij eenvoudig om goed te onderhouden. Om ervoor te zorgen dat de stoel zo lang mogelijk mee gaat raden wij aan om de stoel te bewerken met een houtolie zoals de easy teak protector, dit geeft de stoel een extra beschermlaag tegen vocht- en vuilplekken. Daarnaast is het verstandig om de stoel bij langdurig slecht of vies weer op te bergen of om deze af te dekken met een speciale beschermhoes, dit om te voorkomen dat de stoel beschadigingen oploopt.

 

Wilt u nog meer weten over het materiaal. Lees hier alle informatie over het onderhouden van tuinmeubelen.

Aanbevolen onderhoud producten voor Rick stapelbare tuinstoel

Onderdelen

Stapelbare tuinstoel Rick bevat de volgende onderdelen:


 • 1 stapelbare tuinstoel Rick

Er zijn nog geen reviews voor dit product. Schijf hier uw review!

Wij helpen u graag bij het kiezen van een product.
 • Mail ons op info@tuinmeubel.nl Reactie op uw mail binnen 24 uur!
 • Bel ons op 085-0653646 Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 17:00!
 • Chat direct live, klik hier! Direct antwoord op uw vragen!
€ 69,00
€ 159,00
 • Moderne afwerking
 • Gemaakt van teak hout
 • Stapelbaar

Bedankt. X

Bedankt voor het bestellen via telefoon. Een van onze medewerkers zal contact met u opnemen om de bestelling verder af te ronden. Als u nog aanvullende vragen heeft kunt u die stellen tijdens het gesprek.

X
Bestel via uw telefoon

Bestel direct Rick stapelbare tuinstoel via de telefoon. Vul eenvoudig en snel uw voornaam, achternaam en telefoonnummer in en wij bellen u ,binnen aangegeven tijden, om samen de bestelling te voltooien.

Wanneer kunt u een telefoontje van ons ontvangen?

Bestellingen die gedaan worden op maandag tot en met vrijdag tussen 09.30 - 16.30 worden binnen 1 uur terug gebeld.

Bestellingen die gedaan worden op maandag tot en met vrijdag buiten bovengenoemde tijden worden binnen 24 uur terug gebeld.

Bestellingen die gedaan worden in het weekend worden op maandag teruggebeld.

Als u tijdens het telefonisch bestellen nog vragen heeft over het product kunt u deze stellen aan onze klantenservice medewerker, direct antwoord op al uw vragen.