John dining tuintafel 200cm

Schrijf een review*

085-0653646

Contact met Tuinmeubel

Elders voor € 799,- bij Tuinmeubel.nl voor:

€ 499,- Dit product is op dit moment niet op voorraad

Info 
Dit product is helaas uitverkocht. Vul hier uw email adres in en wij houden u op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is.
   

Uw Voordelen:

 • Geschikt tot 4 personen
 • Robuust en duurzaam teakhout
 • Warme teaklook
 • Eenvoudig te combineren
De voordelen van Tuinmeubel.nl
 • Product omschrijving
 • Specificaties & Afmetingen
 • Product onderhoud
 • Extra opties
 • Onderdelen
 • Accessoires
 • Reviews

Product omschrijving

Bent u op zoek naar een goedkope dining tuintafel met een robuuste maar toch ook warme uitstraling? Tuintafel John is met zijn warme teaklook een aanwinst voor elke tuin! De tafel is gemaakt van teak hout, dit is een stevige maar toch ook lichte houtsoort die ideaal is voor tuinmeubelen. Dining tuintafel John is eenvoudig te combineren met een aantal tuinstoelen om er zo een complete diningset van te maken en is zeer eenvoudig te onderhouden.

Uitstraling
Dining tuintafel John heeft een teak look waardoor de tafel een zeer robuuste en warme uitstraling heeft en daardoor geweldig past in elke tuin. Door de rechte vormen is dining tuintafel John ook eenvoudig te combineren met zo goed als elke tuinstoel om zo een complete tuin/diningset te creëren.

Gebruik
Dining tuintafel is gemaakt van het lichte maar stevige teak hout, hierdoor kunt u de tafel gemakkelijk verplaatsen om de tuintafel zo altijd op de juiste plek te hebben staan. De Nathan tuintafel is eenvoudig te combineren met verschillende tuinstoelen om er zo een complete diningset van te maken.

Onderhoud
Dining tuintafel John is zeer eenvoudig te onderhouden. Door weersomstandigheden zal de tafel door de jaren heen altijd lichtelijk verkleuren en kleine barstjes en haarscheurtjes vertonen, maar om de kwaliteit zo lang mogelijk te behouden is het aan te raden om vieze vlekken direct te verwijderen met een natte doek. 

Note: Bij langdurige blootstelling aan verschillende weersomstandigheden kan hout verkleuren en scheuren vertonen. Wij raden u aan om het hout te bewerken met een houtolie.

In het kort
Als u op zoek bent naar een goedkope en warme tuintafel die gemakkelijk te combineren is met bijna elke tuinstoel, dan is tuintafel John de ideale tafel voor u.

Direct bestellen.

John dining tuintafel 200cm
€ 799,-
€ 499,-

Specificaties & Afmetingen

  Tafel

Lengte: 200cm

Diepte: 100cm

Hoogte: 79cm

Materiaal:Tafel: Teakhout  Teakhout is normaal hout dat door een speciale behandeling heeft ondergaan waardoor het de mooie kleur van het teakhout heeft gekregen.

Service & garantie: 1 jaar

In de doos: Montage handleiding & onderdelen

Kleur: Teak look

Product onderhoud

Dining tuintafel John is gemaakt van acaciahout. Een van de eigenschappen van acaciahout is dat het door langdurig contact met verschillende weersomstandigheden kan verkleuren of uitzetten. Om het hout zijn kwaliteit te laten behouden is het aan te raden om het hout te bewerken met een houtolie zoals de Easy teak oil. Op deze manier is uw tafel beter beschermt tegen vuil en ook verschillende weersomstandigheden. Het is verder verstandig om uw kussens op te bergen in een kussenbox.

 

Wilt u nog meer weten over het materiaal. Lees hier alle informatie over het onderhouden van tuinmeubelen.

Aanbevolen onderhoud producten voor John dining tuintafel 200cm

Onderdelen

Tuintafel John bevat de volgende onderdelen:


 • 1 tuintafel van 200cm

Er zijn nog geen reviews voor dit product. Schijf hier uw review!

Wij helpen u graag bij het kiezen van een product.
 • Mail ons op info@tuinmeubel.nl Reactie op uw mail binnen 24 uur!
 • Bel ons op 085-0653646 Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 17:00!
 • Chat direct live, klik hier! Direct antwoord op uw vragen!
€ 499,00
€ 799,00
 • Geschikt tot 4 personen
 • Robuust en duurzaam teakhout
 • Warme teaklook
 • Eenvoudig te combineren
Dit product is helaas uitverkocht. Vul hier uw email adres in en wij houden u op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is.
   
 

Bedankt. X

Bedankt voor het bestellen via telefoon. Een van onze medewerkers zal contact met u opnemen om de bestelling verder af te ronden. Als u nog aanvullende vragen heeft kunt u die stellen tijdens het gesprek.

X
Bestel via uw telefoon

Bestel direct John dining tuintafel 200cm via de telefoon. Vul eenvoudig en snel uw voornaam, achternaam en telefoonnummer in en wij bellen u ,binnen aangegeven tijden, om samen de bestelling te voltooien.

Wanneer kunt u een telefoontje van ons ontvangen?

Bestellingen die gedaan worden op maandag tot en met vrijdag tussen 09.30 - 16.30 worden binnen 1 uur terug gebeld.

Bestellingen die gedaan worden op maandag tot en met vrijdag buiten bovengenoemde tijden worden binnen 24 uur terug gebeld.

Bestellingen die gedaan worden in het weekend worden op maandag teruggebeld.

Als u tijdens het telefonisch bestellen nog vragen heeft over het product kunt u deze stellen aan onze klantenservice medewerker, direct antwoord op al uw vragen.