Tuintafel Etna - Blad 2 cm met gat voor brander

Schrijf een review*

085-0653646

Contact met Tuinmeubel

Kies uw formaat Pearl black satinado Pearl grey satinado
Kies uw formaat Kolom
Kies uw formaat 145 x 90 x 67 cm
Elders voor € 1.470,- bij Tuinmeubel.nl voor:

€ 999,- Op voorraad

Info 
Excuus voor het ongemak, op dit moment kunt u geen bestelling plaatsten. We zijn druk bezig met het samenstellen van onze nieuwe collectie.

Uw Voordelen:

 • Strak ontwerp
 • Inclusief gasbrander
 • Wordt standaard geleverd met wielen
 • Weinig onderhoud nodig door granieten materiaal
De voordelen van Tuinmeubel.nl
 • Product omschrijving
 • Specificaties & Afmetingen
 • Reviews

Product omschrijving

Bent u op zoek naar een goedkope granieten tuintafel met een strak ontwerp waarbij u ook in de winter buiten aan de tafel kunt zitten? Dan is Tuintafel Etna met brander de ideale keuze! Deze tuintafel is weerbestendig, biedt plek voor zeker 6 personen en kan ideaal gecombineerd worden met onder andere loungesets en tuinstoelen. Door de brander blijft het, ook in de winter, lekker warm rondom de tafel.

Uitstraling
Tuintafel Etna is gemaakt van graniet, een gesteente dat voornamelijk bestaat uit kwarts, veldspaten en mica's. Deze materialen zorgen ervoor dat de tuintafel een strak en stevige uitstraling heeft. Door de unieke brander die midden in het blad zit is het een hypermoderne tuintafel die u in alle seizoenen kunt gebruiken!

Gebruik
Tuintafel Etna bestaat uit een volledig granieten onderstel en blad. De tuintafel heeft een brede robuuste poot die ervoor zorgt dat de tuintafel zeer stevig en solide is. Aan deze tuintafel kunnen minstens 6 personen heerlijke genieten. De brander draait op gas en de fles is verweven in het onderstel, hierdoor ziet u vanaf de buitenkant niet dat er een gasfles gebruikt is.

Onderhoud
Tuintafel Etna is door zijn granieten materiaal een weerbestendige tuintafel. De tuintafel kan dus in alle jaargetijden buiten gebruikt worden. Doordat de tafel volledig uit graniet bestaat, heeft de tafel nauwelijks onderhoud nodig. Daarnaast heeft graniet als kenmerk dat het een zeer lange levensduur heeft!

In het kort
Als u op zoek bent naar een goedkope granieten tuintafel waar minstens 6 personen aan kunnen zitten en die beschikt over een gasbrander, dan is tuintafel Etna precies hetgeen waar u naar op zoek bent. Deze granieten tuintafel heeft een moderne en robuuste uitstraling door zijn granieten materiaal. Een ideale tuintafel om uw tuin van een extra impuls te voorzien!

Direct bestellen.

Tuintafel Etna - Blad 2 cm met gat voor brander
€ 1.470,-
€ 999,-

Specificaties & Afmetingen

Lengte:

Diepte:

Hoogte:

Materiaal:

Er zijn nog geen reviews voor dit product. Schijf hier uw review!

Wij helpen u graag bij het kiezen van een product.
 • Mail ons op info@tuinmeubel.nl Reactie op uw mail binnen 24 uur!
 • Bel ons op 085-0653646 Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 17:00!
 • Chat direct live, klik hier! Direct antwoord op uw vragen!
€ 999,00
€ 1.470,00
 • Strak ontwerp
 • Inclusief gasbrander
 • Wordt standaard geleverd met wielen
 • Weinig onderhoud nodig door granieten materiaal

Bedankt. X

Bedankt voor het bestellen via telefoon. Een van onze medewerkers zal contact met u opnemen om de bestelling verder af te ronden. Als u nog aanvullende vragen heeft kunt u die stellen tijdens het gesprek.

X
Bestel via uw telefoon

Bestel direct Tuintafel Etna - Blad 2 cm met gat voor brander via de telefoon. Vul eenvoudig en snel uw voornaam, achternaam en telefoonnummer in en wij bellen u ,binnen aangegeven tijden, om samen de bestelling te voltooien.

Wanneer kunt u een telefoontje van ons ontvangen?

Bestellingen die gedaan worden op maandag tot en met vrijdag tussen 09.30 - 16.30 worden binnen 1 uur terug gebeld.

Bestellingen die gedaan worden op maandag tot en met vrijdag buiten bovengenoemde tijden worden binnen 24 uur terug gebeld.

Bestellingen die gedaan worden in het weekend worden op maandag teruggebeld.

Als u tijdens het telefonisch bestellen nog vragen heeft over het product kunt u deze stellen aan onze klantenservice medewerker, direct antwoord op al uw vragen.