Nathan dining tuintafel 190cm

Schrijf een review*

085-0653646

Contact met Tuinmeubel

Elders voor € 399,- bij Tuinmeubel.nl voor:

€ 299,- Op voorraad

Info 
Excuus voor het ongemak, op dit moment kunt u geen bestelling plaatsten. We zijn druk bezig met het samenstellen van onze nieuwe collectie.

Uw Voordelen:

 • Gemakkelijk te verplaatsen
 • Stevig acaciahout
 • Eenvoudig in onderhoud
 • Stoere en robuuste uitstraling
De voordelen van Tuinmeubel.nl
 • Product omschrijving
 • Specificaties & Afmetingen
 • Product onderhoud
 • Extra opties
 • Onderdelen
 • Accessoires
 • Reviews

Product omschrijving

Bent u op zoek naar een goedkope dining tuintafel met een robuuste uitstraling? Tuintafel Nathan staat geweldig in elke tuin! De tafel is gemaakt van acacia, dit is een stevige maar toch ook lichte houtsoort die ideaal is voor tuinmeubelen. De tafel is gemakkelijk te combineren met verschillende stoelen om zo een mooie complete diningset te creëren die perfect is voor uw tuin.

Uitstraling
Dining tuintafel Nathan heeft een robuuste en stoere uitstraling waardoor hij geweldig past in bijna elke tuin. Het hout zelf voelt vrij vlak aan maar doordat het hout door de jaren heen lichtelijk zal verkleuren maar ook kleine barstjes en haarscheuren zal vertonen krijgt elke tafel juist nog net een wat ruigere uitstraling.

Gebruik
Dining tuintafel Nathan is vrij eenvoudig te verplaatsen doordat het gemaakt is van het lichte maar stevige acaciahout, hierdoor kunt u de tafel ook gemakkelijk opbergen of neerzetten op een andere plek. De Nathan tuintafel is eenvoudig te combineren met verschillende tuinstoelen om er zo een complete diningset van te maken.

Onderhoud
Dining tuintafel Nathan is vrij gemakkelijk te onderhouden. Door weersomstandigheden zal de tafel door de jaren heen altijd lichtelijk verkleuren en kleine barstjes en haarscheurtjes vertonen, maar om de kwaliteit zo lang mogelijk te behouden is het aan te raden om vieze vlekken direct te verwijderen met een natte doek.

Note: Bij langdurige blootstelling aan verschillende weersomstandigheden kan hout verkleuren en scheuren vertonen. Wij raden u aan om het hout te bewerken met een houtolie.

In het kort
Als u op zoek bent naar een goedkope en robuuste tuintafel die eenvoudig te combineren is met verschillende tuinstoelen, dan is tuintafel Nathan de ideale tafel voor u.

Direct bestellen.

Nathan dining tuintafel 190cm
€ 399,-
€ 299,-

Specificaties & Afmetingen

  Tafel

Lengte: 190cm

Diepte: 199cm

Hoogte: 78cm

Materiaal:

Service & garantie: 1 jaar

In de doos: Montage handleiding & onderdelen

Kleur: Acacia rustik

Product onderhoud

Dining tuintafel Nathan is gemaakt van acaciahout. Hout kan door langdurig contact met verschillende weerstemperaturen verkleuren of uitzetten. Om het hout zijn kwaliteit te laten behouden is het aan te raden om het hout te bewerken met een houtolie zoals de Easy teak oil. Op deze manier is uw tafel beter beschermt tegen vuil en ook verschillende weersomstandigheden. Het is verder verstandig om uw kussens op te bergen in een kussenbox. Wij raden verder aan om gedurende de winterperiode uw tuinmeubelen altijd op te bergen, indien dit niet mogelijk is kan deze tuintafel het beste onafgedekt buiten blijven staan.

 

Wilt u nog meer weten over het materiaal. Lees hier alle informatie over het onderhouden van tuinmeubelen.

Aanbevolen onderhoud producten voor Nathan dining tuintafel 190cm

Onderdelen

Tuintafel Nathan bevat de volgende onderdelen:


 • 1 tuintafel van 190cm

Er zijn nog geen reviews voor dit product. Schijf hier uw review!

Wij helpen u graag bij het kiezen van een product.
 • Mail ons op info@tuinmeubel.nl Reactie op uw mail binnen 24 uur!
 • Bel ons op 085-0653646 Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 17:00!
 • Chat direct live, klik hier! Direct antwoord op uw vragen!
€ 299,00
€ 399,00
 • Gemakkelijk te verplaatsen
 • Stevig acaciahout
 • Eenvoudig in onderhoud
 • Stoere en robuuste uitstraling

Bedankt. X

Bedankt voor het bestellen via telefoon. Een van onze medewerkers zal contact met u opnemen om de bestelling verder af te ronden. Als u nog aanvullende vragen heeft kunt u die stellen tijdens het gesprek.

X
Bestel via uw telefoon

Bestel direct Nathan dining tuintafel 190cm via de telefoon. Vul eenvoudig en snel uw voornaam, achternaam en telefoonnummer in en wij bellen u ,binnen aangegeven tijden, om samen de bestelling te voltooien.

Wanneer kunt u een telefoontje van ons ontvangen?

Bestellingen die gedaan worden op maandag tot en met vrijdag tussen 09.30 - 16.30 worden binnen 1 uur terug gebeld.

Bestellingen die gedaan worden op maandag tot en met vrijdag buiten bovengenoemde tijden worden binnen 24 uur terug gebeld.

Bestellingen die gedaan worden in het weekend worden op maandag teruggebeld.

Als u tijdens het telefonisch bestellen nog vragen heeft over het product kunt u deze stellen aan onze klantenservice medewerker, direct antwoord op al uw vragen.