Wim opvouwbare tuinstoel (set van 2)

Schrijf een review*

085-0653646

Contact met Tuinmeubel

Elders voor € 78,- bij Tuinmeubel.nl voor:

€ 45,- Op voorraad

Info 
Excuus voor het ongemak, op dit moment kunt u geen bestelling plaatsten. We zijn druk bezig met het samenstellen van onze nieuwe collectie.

Uw Voordelen:

 • Inclusief armleuningen
 • Opvouwbaar
 • FSC hout
 • Perfect formaat
De voordelen van Tuinmeubel.nl
 • Product omschrijving
 • Specificaties & Afmetingen
 • Product onderhoud
 • Extra opties
 • Onderdelen
 • Accessoires
 • Reviews

Product omschrijving

Bent u op zoek naar een goedkope opvouwbare tuinstoel met een mooie teak look? Dan is de opvouwbare tuinstoel Wim precies wat u zoekt! Deze stoel is eenvoudig in te klappen en op te bergen zodat u eenvoudig ruimte kunt besparen wanneer dit nodig is.

Uitstraling
Opvouwbare tuinstoel Wim is een eenvoudige maar mooie tuinstoel die zal stralen in elke tuin of terras. De stoel is gemaakt van eucalyptushout waardoor de stoel deze unieke rood/bruine kleur krijgt. Tuinstoel Wim is ook eenvoudig te combineren met diverse tuintafels om zo een complete tuinset te krijgen.

Gebruik
Tuinstoel Wim is gemakkelijk in gebruik. De stoel is gemaakt van eucalyptushout dat niet alleen duurzaam is maar het weegt ook relatief weinig waardoor de stoel eenvoudig te verplaatsen is. Doordat tuinstoel Wilma in te klappen is kan deze eenvoudig opgeborgen worden wanneer dit nodig mocht zijn.

Onderhoud   
Om de kwaliteit van de opvouwbare tuinstoel Wim goed te behouden is het verstandig om vieze vlekken direct te verwijderen met een vochtige doek zodat deze niet in kunnen trekken. Tuinmeubel.nl geeft geen garantie op de verflaag. Wanneer het product veelvoudig wordt blootgesteld aan weersomstandigheden zoals regen, sneeuw en felle zon, kan dit op den duur de verflaag aantasten.

Note: Bij langdurige blootstelling aan verschillende weersomstandigheden kan hout verkleuren en scheuren vertonen. Wij raden u aan om het hout te bewerken met een houtolie.

In het kort
Als u op zoek bent naar een goedkope tuinstoel die een warme uitstraling heeft en inklapbaar is dan is opvouwbare tuinstoel Wim exact wat u zoekt voor uw tuin!

Note: Tuinstoel Wim kan alleen per 2 besteld worden. U kunt dus 2,4,6 en ga zo maar door stoelen bestellen. U betaalt per 2 tuinstoelen maar 1 keer verzendkosten.


Direct bestellen.

Wim opvouwbare tuinstoel (set van 2)
€ 78,-
€ 45,-

Specificaties & Afmetingen

Lengte:58 cm

Diepte:54 cm

Hoogte:93 cm

Materiaal:

Service & garantie: 1 jaar

Kleur: Teak Look

Overige specificaties: Zithoogte 45cm

Product onderhoud

Tuinstoel Wim is gemaakt van eucalyptushout, eucalyptus is een houtsoort die een lager oliegehalte heeft waardoor er iets meer onderhoud nodig is dan bijvoorbeeld bij acaciahout. Om de kwaliteit van het hout goed te behouden raden wij aan om de stoel in te smeren  met een houtolie zoals de Easy teak oil. Deze olie beschermt de stoel onder andere tegen: vocht, kringen, vuil en vlekken. Om ervoor te zorgen dat de verflaag zo lang mogelijk intact blijft is het verstandig om de stoel bij langdurig slecht of vies weer op te bergen.

 

Wilt u nog meer weten over het materiaal. Lees hier alle informatie over het onderhouden van tuinmeubelen.

 

Aanbevolen onderhoud producten voor Wim opvouwbare tuinstoel (set van 2)

Onderdelen

Opvouwbare tuinstoel Wim bevat de volgende onderdelen:


 • 2 Opvouwbare tuinstoel Wim

Er zijn nog geen reviews voor dit product. Schijf hier uw review!

Wij helpen u graag bij het kiezen van een product.
 • Mail ons op info@tuinmeubel.nl Reactie op uw mail binnen 24 uur!
 • Bel ons op 085-0653646 Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 17:00!
 • Chat direct live, klik hier! Direct antwoord op uw vragen!
€ 45,00
€ 78,00
 • Inclusief armleuningen
 • Opvouwbaar
 • FSC hout
 • Perfect formaat

Bedankt. X

Bedankt voor het bestellen via telefoon. Een van onze medewerkers zal contact met u opnemen om de bestelling verder af te ronden. Als u nog aanvullende vragen heeft kunt u die stellen tijdens het gesprek.

X
Bestel via uw telefoon

Bestel direct Wim opvouwbare tuinstoel (set van 2) via de telefoon. Vul eenvoudig en snel uw voornaam, achternaam en telefoonnummer in en wij bellen u ,binnen aangegeven tijden, om samen de bestelling te voltooien.

Wanneer kunt u een telefoontje van ons ontvangen?

Bestellingen die gedaan worden op maandag tot en met vrijdag tussen 09.30 - 16.30 worden binnen 1 uur terug gebeld.

Bestellingen die gedaan worden op maandag tot en met vrijdag buiten bovengenoemde tijden worden binnen 24 uur terug gebeld.

Bestellingen die gedaan worden in het weekend worden op maandag teruggebeld.

Als u tijdens het telefonisch bestellen nog vragen heeft over het product kunt u deze stellen aan onze klantenservice medewerker, direct antwoord op al uw vragen.