Wilma opvouwbare tuinstoel (set van 2)

Schrijf een review*

085-0653646

Contact met Tuinmeubel

Elders voor € 69,- bij Tuinmeubel.nl voor:

€ 39,- Op voorraad

Info 
Excuus voor het ongemak, op dit moment kunt u geen bestelling plaatsten. We zijn druk bezig met het samenstellen van onze nieuwe collectie.

Uw Voordelen:

 • Zonder armleuningen
 • Opvouwbaar
 • FSC hout
 • Perfect formaat
De voordelen van Tuinmeubel.nl
 • Product omschrijving
 • Specificaties & Afmetingen
 • Product onderhoud
 • Extra opties
 • Onderdelen
 • Accessoires
 • Reviews

Product omschrijving

Bent u op zoek naar een goedkope opvouwbare tuinstoel met een mooie teak look? Dan is de opvouwbare tuinstoel Wilma precies wat u zoekt! Deze stoel is eenvoudig in te klappen en op te bergen zodat u eenvoudig ruimte kunt besparen wanneer dit nodig is.

Uitstraling
Opvouwbare tuinstoel Wilma is een geweldige tuinstoel waar u uw tuin of terras eenvoudig mee op kunt leuken. De stoel is gemaakt van eucalyptushout en heeft een schitterende teak look waardoor de stoel een zeer warme uitstraling krijgt die past in elke tuin.

Gebruik
Tuinstoel Wilma is heel eenvoudig te gebruiken. De stoel is gemaakt van eucalyptushout, dit geeft de stoel de huidige bruin/rode kleur en deze houtsoort weegt ook vrij weinig waardoor de stoel eenvoudig te verplaatsen is. Doordat tuinstoel Wilma in te klappen is kan deze eenvoudig opgeborgen worden wanneer dit nodig mocht zijn.

Onderhoud   
Om de kwaliteit van de opvouwbare tuinstoel Wilma goed te behouden is het verstandig om vieze vlekken direct te verwijderen met een vochtige doek zodat deze niet in kunnen trekken. Tuinmeubel.nl geeft geen garantie op de verflaag. Wanneer het product veelvoudig wordt blootgesteld aan weersomstandigheden zoals regen, sneeuw en felle zon, kan dit op den duur de verflaag aantasten.

Note: Bij langdurige blootstelling aan verschillende weersomstandigheden kan hout verkleuren en scheuren vertonen. Wij raden u aan om het hout te bewerken met een houtolie.

In het kort
Als u op zoek bent naar een goedkope tuinstoel die een warme uitstraling heeft en inklapbaar is dan is opvouwbare tuinstoel Wilma exact wat u zoekt voor uw tuin!

Note: Tuinstoel Wilma kan alleen per 2 besteld worden. U kunt dus 2,4,6 en ga zo maar door stoelen bestellen. U betaalt per 2 tuinstoelen maar 1 keer verzendkosten.

Direct bestellen.

Wilma opvouwbare tuinstoel (set van 2)
€ 69,-
€ 39,-

Specificaties & Afmetingen

  Stoel

Lengte: 58 cm

Diepte: 47 cm

Hoogte: 93 cm

Materiaal:Stoel:

Service & garantie: 1 jaar

Kleur: Teak Look

Overige specificaties: Zithoogte 44,5cm

Product onderhoud

Tuinstoel Wilma is gemaakt van eucalyptushout, eucalyptus is een houtsoort die een lager oliegehalte heeft waardoor er iets meer onderhoud nodig is dan bijvoorbeeld bij acaciahout. Om de kwaliteit van het hout goed te behouden raden wij aan om de stoel in te smeren  met een houtolie zoals de Easy teak oil. Deze olie beschermt de stoel onder andere tegen: vocht, kringen, vuil en vlekken. Om ervoor te zorgen dat de verflaag zo lang mogelijk intact blijft is het verstandig om de stoel bij langdurig slecht of vies weer op te bergen.

 

Wilt u nog meer weten over het materiaal. Lees hier alle informatie over het onderhouden van tuinmeubelen.

Aanbevolen onderhoud producten voor Wilma opvouwbare tuinstoel (set van 2)

Onderdelen

Opvouwbare tuinstoel Wilma bevat de volgende onderdelen:


 • 2 Opvouwbare tuinstoel Wilma

Er zijn nog geen reviews voor dit product. Schijf hier uw review!

Wij helpen u graag bij het kiezen van een product.
 • Mail ons op info@tuinmeubel.nl Reactie op uw mail binnen 24 uur!
 • Bel ons op 085-0653646 Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 17:00!
 • Chat direct live, klik hier! Direct antwoord op uw vragen!
€ 39,00
€ 69,00
 • Zonder armleuningen
 • Opvouwbaar
 • FSC hout
 • Perfect formaat

Bedankt. X

Bedankt voor het bestellen via telefoon. Een van onze medewerkers zal contact met u opnemen om de bestelling verder af te ronden. Als u nog aanvullende vragen heeft kunt u die stellen tijdens het gesprek.

X
Bestel via uw telefoon

Bestel direct Wilma opvouwbare tuinstoel (set van 2) via de telefoon. Vul eenvoudig en snel uw voornaam, achternaam en telefoonnummer in en wij bellen u ,binnen aangegeven tijden, om samen de bestelling te voltooien.

Wanneer kunt u een telefoontje van ons ontvangen?

Bestellingen die gedaan worden op maandag tot en met vrijdag tussen 09.30 - 16.30 worden binnen 1 uur terug gebeld.

Bestellingen die gedaan worden op maandag tot en met vrijdag buiten bovengenoemde tijden worden binnen 24 uur terug gebeld.

Bestellingen die gedaan worden in het weekend worden op maandag teruggebeld.

Als u tijdens het telefonisch bestellen nog vragen heeft over het product kunt u deze stellen aan onze klantenservice medewerker, direct antwoord op al uw vragen.