Saar verstelbare tuinstoel

Schrijf een review*

085-0653646

Contact met Tuinmeubel

Elders voor € 149,- bij Tuinmeubel.nl voor:

€ 129,- Op voorraad

Info 
Excuus voor het ongemak, op dit moment kunt u geen bestelling plaatsten. We zijn druk bezig met het samenstellen van onze nieuwe collectie.

Uw Voordelen:

 • Hoog zitcomfort
 • Hoogwaardig gewoven wicker
 • Verstelbaar
 • Inclusief zitkussen
De voordelen van Tuinmeubel.nl
 • Product omschrijving
 • Specificaties & Afmetingen
 • Product onderhoud
 • Extra opties
 • Onderdelen
 • Accessoires
 • Reviews

Product omschrijving

Bent u op zoek naar een goedkope verstelbare tuinstoel die gemaakt is van hoogstaand kwalitatief wicker? Verstelbare tuinstoel Saar voelt bijna aan alsof deze uit echt riet bestaat en heeft zowel een rug- als hoofdsteun om heerlijk te kunnen ontspannen.

Uitstraling
Verstelbare dining tuinstoel Saar heeft een hoge rugleuning en is gemaakt van hoogwaardig wicker dat tot onder aan de stoel doorloopt waardoor de stoel een zeer luxe uitstraling heeft. Dining tuinstoel Saar heeft de kleur ‘sanded brown’, dit is een warme bruine kleur die past in elke tuin.

Gebruik
Verstelbare tuinstoel Saar is een geweldige tuinstoel die u voor bijna alles kunt gebruiken. De stoel heeft stevige armleuningen en dit in combinatie met de hoge rug- en hoofdondersteuning zorgt voor een uiterst hoog zitcomfort. Hiernaast wordt de stoel geleverd met een vrij dik kussen. Ook kunt u de stoel meer dan 45 graden achterover klappen om zo overdag lekker van de zon te kunnen genieten en ‘s avonds weer omhoog kan zetten zodat de verstelbare tuinstoel Saar ook als een luxe dinerstoel gebruikt kan worden.

Onderhoud   
Doordat de stoel gemaakt is van luxe wicker zal de stoel jaren mee gaan in uw tuin aangezien deze bestendig zijn tegen alle weersomstandigheden. Wel raden wij aan om uw stoelen in de winter droog te zetten of onder een speciale hoes te plaatsen zodat u langer van de stoel kunt blijven genieten. Daarnaast is het verstandig om vieze plekken te verwijderen met een natte doek.

In het kort
Als u op zoek bent naar een goedkope verstelbare tuinstoel die gemaakt is van hoogwaardig wicker en een luxe uitstraling heeft, dan is verstelbare dining tuinstoel Saar precies wat u zoekt!

Direct bestellen.

Saar verstelbare tuinstoel
€ 149,-
€ 129,-

Specificaties & Afmetingen

Lengte:61 cm

Diepte:50 cm

Hoogte:112 cm

Materiaal:Frame: Aluminium  Aluminium tuinmeubelen zijn van licht gewicht en dus zeer gemakkelijk te verplaatsen, maar daarentegen toch zeer sterk. Dit materiaal kunt u gemakkelijk buiten laten staan gedurende het jaar en is dus zeer onderhoudsvriendelijk. Stoel: 7mm halfrond wicker  Wicker is een hoogwaardig kunsststof dat gebruikt wordt in de meubelindustrie. Het materiaal wordt vaak rond een aluminium freame gevlochten en is uitermate sterk en duurzaam. Wicker tuinmeubelen zijn hierdoor zeer weersbestendig en kunnen altijd buiten blijven staan.

Service & garantie: 1 jaar

In de doos: Montage handleiding & onderdelen

Kleur: Sanded Brown

Kleur kussens: Royal ribbon grey

Overige specificaties: Zithoogte (met kussens) 47,5cm

Product onderhoud

Verstelbare tuinstoel Saar is gemaakt van wicker en daardoor zeer eenvoudig om te onderhouden, om de kwaliteit te behouden is het aan te raden om de stoel te reinigen met wicker cleaner en vervolgens te behandelen met waterstop. Dit zorgt ervoor dat de tuinstoel minder vatbaar is voor vocht- en vuilplekken. Daarnaast is het verstandig om de stoelen bij langdurig slecht of vies weer op te bergen om beschadigingen te voorkomen.

 

Wilt u nog meer weten over het materiaal. Lees hier alle informatie over het onderhouden van tuinmeubelen.

Aanbevolen onderhoud producten voor Saar verstelbare tuinstoel

Onderdelen

Verstelbare dining tuinstoel Saar bevat de volgende onderdelen:


 • 1 Verstelbare dining tuinstoel Saar
 • 1 kussen Royal ribbon grey

Er zijn nog geen reviews voor dit product. Schijf hier uw review!

Wij helpen u graag bij het kiezen van een product.
 • Mail ons op info@tuinmeubel.nl Reactie op uw mail binnen 24 uur!
 • Bel ons op 085-0653646 Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 17:00!
 • Chat direct live, klik hier! Direct antwoord op uw vragen!
€ 129,00
€ 149,00
 • Hoog zitcomfort
 • Hoogwaardig gewoven wicker
 • Verstelbaar
 • Inclusief zitkussen

Bedankt. X

Bedankt voor het bestellen via telefoon. Een van onze medewerkers zal contact met u opnemen om de bestelling verder af te ronden. Als u nog aanvullende vragen heeft kunt u die stellen tijdens het gesprek.

X
Bestel via uw telefoon

Bestel direct Saar verstelbare tuinstoel via de telefoon. Vul eenvoudig en snel uw voornaam, achternaam en telefoonnummer in en wij bellen u ,binnen aangegeven tijden, om samen de bestelling te voltooien.

Wanneer kunt u een telefoontje van ons ontvangen?

Bestellingen die gedaan worden op maandag tot en met vrijdag tussen 09.30 - 16.30 worden binnen 1 uur terug gebeld.

Bestellingen die gedaan worden op maandag tot en met vrijdag buiten bovengenoemde tijden worden binnen 24 uur terug gebeld.

Bestellingen die gedaan worden in het weekend worden op maandag teruggebeld.

Als u tijdens het telefonisch bestellen nog vragen heeft over het product kunt u deze stellen aan onze klantenservice medewerker, direct antwoord op al uw vragen.