Maud dining tuinstoel

Schrijf een review*
In prijs verlaagd!

085-0653646

Contact met Tuinmeubel

Elders voor € 199,- bij Tuinmeubel.nl voor:

€ 139,- Op voorraad

Info 
Excuus voor het ongemak, op dit moment kunt u geen bestelling plaatsten. We zijn druk bezig met het samenstellen van onze nieuwe collectie.

Uw Voordelen:

 • Zeer comfortabele stoel
 • Goede rugondersteuning
 • Zachte kussens
 • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
De voordelen van Tuinmeubel.nl
 • Product omschrijving
 • Specificaties & Afmetingen
 • Product onderhoud
 • Extra opties
 • Onderdelen
 • Accessoires
 • Reviews

Product omschrijving

Bent u op zoek naar een goedkope tuinstoel? Tuinstoel Maud Natural White is gemaakt van het fijnste wicker en is een van de meest comfortabele stoelen in ons assortiment! Tuinstoel Maud is een stoel met goede ondersteuning voor de rug en een heerlijk zitvlak.

Uitstraling
Tuinstoel Maud Natural White is gemaakt van wicker, een materiaal gemaakt van het fijnste vlechtwerk. Het wicker materiaal zorgt ervoor dat deze tuinstoel luxe, warmte en elegantie uitstraalt.

Gebruik Tuinstoel Maud Natural White is een van onze meest comfortabelen stoelen! De kussens van deze tuinstoel zitten heerlijk en is er veel beenruimte. Daarnaast biedt tuinstoel Maud een goede ondersteuning voor de onderrug, bovenrug en het zitvlak .

Onderhoud Tuinstoel Maud Natural White heeft weinig onderhoud nodig en kan gerust buiten blijven staan. Bij hevige regen of kou raden wij aan om de tuinstoel binnen te zetten. Om het wicker in optimale kwaliteit te behouden bieden wij een cleaner aan.

In het kort Als u op zoek bent naar een goedkope tuinstoel gemaakt van het fijnste wicker dan is tuinstoel Maud Natural White de ideale tuinmeubel voor u. Een comfortabelen tuinstoel, weinig onderhoud en een luxe uitstraling. Perfect voor in elke tuin!

Direct bestellen.

Maud dining tuinstoel
€ 199,-
€ 139,-

Specificaties & Afmetingen

Lengte:60 cm

Diepte:70 cm

Hoogte:96 cm

Materiaal:Frame: Aluminium  Aluminium tuinmeubelen zijn van licht gewicht en dus zeer gemakkelijk te verplaatsen, maar daarentegen toch zeer sterk. Dit materiaal kunt u gemakkelijk buiten laten staan gedurende het jaar en is dus zeer onderhoudsvriendelijk. Stoel: 7mm halfrond wicker  Wicker is een hoogwaardig kunsststof dat gebruikt wordt in de meubelindustrie. Het materiaal wordt vaak rond een aluminium freame gevlochten en is uitermate sterk en duurzaam. Wicker tuinmeubelen zijn hierdoor zeer weersbestendig en kunnen altijd buiten blijven staan.

Service & garantie: 1 jaar

In de doos: gebruiksaanwijzing/handleiding & montageschroeven

Kleur: Natural White

Kleur kussens: Royal ribbon grey

Overige specificaties: Zithoogte 50cm

Product onderhoud

Tuinstoel Maud Natural White is gemaakt van het materiaal wicker. Wicker of kunststof vlechtwerk komt in verschillende vormen en wordt vaak gebruikt bij het maken van tuinmeubilair. De wicker tuinmeubelen bestaan altijd uit een stevig frame (staal of aluminium) waar het wicker omheen wordt gevlochten met de hand. Het fijne aan wicker is dat het weinig onderhoud nodig heeft. Het af en toe schoonmaken met een natte doek is al voldoende. Echter raden wij altijd aan om wicker eens in de zoveel tijd grondig schoon te maken met een speciale reiniger en bij slecht weer (kou en regen) de tuinstoel binnen te zetten. Hierdoor blijft de tuinstoel in zijn beste kwaliteit en verleng je de levensduur aanzienlijk! 

 

Wilt u nog meer weten over het materiaal. Lees hier alle informatie over wicker.

Aanbevolen onderhoud producten voor Maud dining tuinstoel

Onderdelen

Tuinstoel Maud Natural White bevat de volgende onderdelen:

 • 1 tuinstoel
 • 2 kussens

Wij helpen u graag bij het kiezen van een product.
 • Mail ons op info@tuinmeubel.nl Reactie op uw mail binnen 24 uur!
 • Bel ons op 085-0653646 Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 17:00!
 • Chat direct live, klik hier! Direct antwoord op uw vragen!
€ 139,00
€ 199,00
 • Zeer comfortabele stoel
 • Goede rugondersteuning
 • Zachte kussens
 • Verkrijgbaar in meerdere kleuren

Bedankt. X

Bedankt voor het bestellen via telefoon. Een van onze medewerkers zal contact met u opnemen om de bestelling verder af te ronden. Als u nog aanvullende vragen heeft kunt u die stellen tijdens het gesprek.

X
Bestel via uw telefoon

Bestel direct Maud dining tuinstoel via de telefoon. Vul eenvoudig en snel uw voornaam, achternaam en telefoonnummer in en wij bellen u ,binnen aangegeven tijden, om samen de bestelling te voltooien.

Wanneer kunt u een telefoontje van ons ontvangen?

Bestellingen die gedaan worden op maandag tot en met vrijdag tussen 09.30 - 16.30 worden binnen 1 uur terug gebeld.

Bestellingen die gedaan worden op maandag tot en met vrijdag buiten bovengenoemde tijden worden binnen 24 uur terug gebeld.

Bestellingen die gedaan worden in het weekend worden op maandag teruggebeld.

Als u tijdens het telefonisch bestellen nog vragen heeft over het product kunt u deze stellen aan onze klantenservice medewerker, direct antwoord op al uw vragen.