Shiva dining tuinstoel

Schrijf een review*
NIEUW!

085-0653646

Contact met Tuinmeubel

Elders voor € 199,- bij Tuinmeubel.nl voor:

€ 169,- Op voorraad

Info 
Excuus voor het ongemak, op dit moment kunt u geen bestelling plaatsten. We zijn druk bezig met het samenstellen van onze nieuwe collectie.
De voordelen van Tuinmeubel.nl
 • Product omschrijving
 • Specificaties & Afmetingen
 • Product onderhoud
 • Extra opties
 • Onderdelen
 • Accessoires
 • Reviews

Product omschrijving

Bent u op zoek naar een goedkope wicker tuinstoel die gemaakt is van hoge kwaliteit wicker, een extra lange rugleuning heeft en ook nog eens heerlijk zit? Dan is tuinstoel Shiva de ideale Tuinstoel voor u! Tuinstoel Shiva is voorzien van een extra lange rugleuning waardoor u ideaal kunt relaxen in uw tuin!

Uitstraling
Tuinstoel Shiva heeft een luxe uitstraling door het hoge kwaliteit wicker. De stoel is grijs van kleur en zorgt ervoor dat de tuinstoel een luxe en moderne look heeft. De kussens hebben een donkergrijze kleur die perfect bij de rest van de tuinstoel past. Door de hoge leuning is

Gebruik
Tuinstoel Shiva is zeer makkelijk in gebruik. Dit komt onder andere door het wicker, wat een stevig maar ook licht materiaal is waardoor deze tuinstoel zeer gemakkelijk te verplaatsen is. De lange rugleuning en stevige kussens zorgen voor een hoog zitcomfort en maken van tuinstoel Shiva een zeer comfortabele en volwaardige tuinstoel om in te relaxen!

Onderhoud
Tuinstoel Shiva is gemaakt van wicker, een materiaal dat relatief weinig onderhoud nodig heeft. Echter raden wij wel aan om de Wicker Cleaner aan te schaffen. Die verwijdert namelijk heel eenvoud het hardnekkig vuil van de tuinstoel. Zo zorgt u ervoor dat de Tuinstoel netjes en helder van kleur blijft en dat u er nog jaren mee vooruit kunt!

In het kort
Als u op zoek bent naar een goedkope wicker tuinstoel met een hoge rugleuning, luxe uitstraalt en weinig onderhoud nodig heeft dan is Tuinstoel Shiva de tuinmeubel waar u naar op zoek bent!

 

Direct bestellen.

Shiva dining tuinstoel
€ 199,-
€ 169,-

Specificaties & Afmetingen

  Stoel

Lengte: 75cm

Diepte: 62cm

Hoogte: 95cm

Materiaal:

Service & garantie: 1 jaar

Kleur: Kobo grey

Kleur kussens: Royal ribbon grey

Product onderhoud

Dining tuinstoel Shiva kost niet veel tijd om goed te onderhouden. Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit zo goed mogelijk behouden blijft raden wij aan om de stoel te reinigen met wicker cleaner en vervolgens te behandelen met waterstop. Dit zorgt ervoor dat de tuinstoel minder vatbaar is voor vocht- en vuilplekken. Daarnaast is het verstandig om uw kussens op te bergen in een kussenbox wanneer de stoel niet in gebruik is. Als laatste kunt u de stoelen bij langdurig slecht of vies weer het beste opbergen om beschadigingen te voorkomen.

 

Wilt u nog meer weten over het materiaal. Lees hier alle informatie over het onderhouden van tuinmeubelen.

 

Aanbevolen onderhoud producten voor Shiva dining tuinstoel

Onderdelen

Dining tuinstoel Shiva bevat de volgende onderdelen:


 • 1 dining tuinstoel Shiva
 • 2 kussens royal ribbon grey

Wij helpen u graag bij het kiezen van een product.
 • Mail ons op info@tuinmeubel.nl Reactie op uw mail binnen 24 uur!
 • Bel ons op 085-0653646 Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 17:00!
 • Chat direct live, klik hier! Direct antwoord op uw vragen!
€ 169,00
€ 199,00

Bedankt. X

Bedankt voor het bestellen via telefoon. Een van onze medewerkers zal contact met u opnemen om de bestelling verder af te ronden. Als u nog aanvullende vragen heeft kunt u die stellen tijdens het gesprek.

X
Bestel via uw telefoon

Bestel direct Shiva dining tuinstoel via de telefoon. Vul eenvoudig en snel uw voornaam, achternaam en telefoonnummer in en wij bellen u ,binnen aangegeven tijden, om samen de bestelling te voltooien.

Wanneer kunt u een telefoontje van ons ontvangen?

Bestellingen die gedaan worden op maandag tot en met vrijdag tussen 09.30 - 16.30 worden binnen 1 uur terug gebeld.

Bestellingen die gedaan worden op maandag tot en met vrijdag buiten bovengenoemde tijden worden binnen 24 uur terug gebeld.

Bestellingen die gedaan worden in het weekend worden op maandag teruggebeld.

Als u tijdens het telefonisch bestellen nog vragen heeft over het product kunt u deze stellen aan onze klantenservice medewerker, direct antwoord op al uw vragen.