Carola bistrostoel (set van 2)

Schrijf een review*

085-0653646

Contact met Tuinmeubel

Elders voor € 78,- bij Tuinmeubel.nl voor:

€ 36,- Op voorraad

Info 
Excuus voor het ongemak, op dit moment kunt u geen bestelling plaatsten. We zijn druk bezig met het samenstellen van onze nieuwe collectie.

Uw Voordelen:

 • Klassiek stoeltje
 • Past bij elke tuin
 • Frisse teak kleur
 • All-weather
De voordelen van Tuinmeubel.nl
 • Product omschrijving
 • Specificaties & Afmetingen
 • Product onderhoud
 • Extra opties
 • Onderdelen
 • Accessoires
 • Reviews

Product omschrijving

Bent u op zoek naar een goedkope tuinstoel met een mooie teak look die inklapbaar is? Dan is bistrostoel Carola precies wat u zoekt! Deze stoel is eenvoudig in te klappen en heeft een klassieke uitstraling.

Uitstraling
Bistrostoel Carola is een schitterend bistrostoeltje om uw tuin of terras mee op te leuken. De stoel is gemaakt van acaciahout en heeft een mooie en warme teaklook waardoor de stoel past in eigenlijk elke tuin.  Daarnaast heeft bistrostoel Carola een rugleuning die de stoel een klassieke uitstraling geeft.

Gebruik
Bistrostoel Carola is zeer eenvoudig in gebruik, de stoel is gemaakt van acaciahout, dit is een duurzame en lichte houtsoort die veel gebruikt wordt voor tuinmeubelen. Daarnaast is de bistrostoel Carola inklapbaar en daarom dus eenvoudig op te bergen of te verplaatsen wanneer dit nodig mocht zijn.

Onderhoud   
Om bistrostoel Carola goed te onderhouden is het ten alle tijden aan te raden om vieze vlekken direct te verwijderen met een vochtige doek. Tuinmeubel.nl geeft geen garantie op de verflaag. Wanneer het product veelvoudig wordt blootgesteld aan weersomstandigheden zoals regen, sneeuw en felle zon, kan dit op den duur de verflaag aantasten.

Note: Bij langdurige blootstelling aan verschillende weersomstandigheden kan hout verkleuren en scheuren vertonen. Wij raden u aan om het hout te bewerken met een houtolie.

In het kort
Als u op zoek bent naar een goedkope tuinstoel die een klassieke look heeft en inklapbaar is dan is bistrostoel Carola exact wat u zoekt voor elke tuin!

Note: Tuinstoel Carola kan alleen per 2 besteld worden. U kunt dus 2,4,6 en ga zo maar door stoelen bestellen. U betaalt per 2 tuinstoelen maar 1 keer verzendkosten.

Direct bestellen.

Carola bistrostoel (set van 2)
€ 78,-
€ 36,-

Specificaties & Afmetingen

Lengte:53 cm

Diepte:38 cm

Hoogte:82 cm

Materiaal:Stoel: Acaciahout  Acaciahout groeit voornamelijk in Australië, Noord- en Zuid-Amerika en Afrika en staat bekend als één van de meest duurzame houtsoorten van Europa. Het is een bijzonder sterke en mooie houtsoort.

Kleur: Teak Look

Product onderhoud

Bistrostoel Carola is gemaakt van acaciahout en heeft hierdoor weinig onderhoud nodig. Om het hout goed te beschermen raden wij aan om Easy teak protector aan te schaffen. Deze protector beschermt de stoel onder andere tegen: vocht, kringen, vuil en vlekken. Om ervoor te zorgen dat de verflaag zo lang mogelijk intact blijft is het verstandig om de stoel bij langdurig slecht of vies weer op te bergen.

 

Wilt u nog meer weten over het materiaal. Lees hier alle informatie over het onderhouden van tuinmeubelen.

Aanbevolen onderhoud producten voor Carola bistrostoel (set van 2)

Onderdelen

Bistrostoel Carola bevat de volgende onderdelen:


 • 2 bistrostoel Carola

Er zijn nog geen reviews voor dit product. Schijf hier uw review!

Wij helpen u graag bij het kiezen van een product.
 • Mail ons op info@tuinmeubel.nl Reactie op uw mail binnen 24 uur!
 • Bel ons op 085-0653646 Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 17:00!
 • Chat direct live, klik hier! Direct antwoord op uw vragen!
€ 36,00
€ 78,00
 • Klassiek stoeltje
 • Past bij elke tuin
 • Frisse teak kleur
 • All-weather

Bedankt. X

Bedankt voor het bestellen via telefoon. Een van onze medewerkers zal contact met u opnemen om de bestelling verder af te ronden. Als u nog aanvullende vragen heeft kunt u die stellen tijdens het gesprek.

X
Bestel via uw telefoon

Bestel direct Carola bistrostoel (set van 2) via de telefoon. Vul eenvoudig en snel uw voornaam, achternaam en telefoonnummer in en wij bellen u ,binnen aangegeven tijden, om samen de bestelling te voltooien.

Wanneer kunt u een telefoontje van ons ontvangen?

Bestellingen die gedaan worden op maandag tot en met vrijdag tussen 09.30 - 16.30 worden binnen 1 uur terug gebeld.

Bestellingen die gedaan worden op maandag tot en met vrijdag buiten bovengenoemde tijden worden binnen 24 uur terug gebeld.

Bestellingen die gedaan worden in het weekend worden op maandag teruggebeld.

Als u tijdens het telefonisch bestellen nog vragen heeft over het product kunt u deze stellen aan onze klantenservice medewerker, direct antwoord op al uw vragen.