Lisa loungeset 4-delig

Schrijf een review*

085-0653646

Contact met Tuinmeubel

Elders voor € 1.399,- bij Tuinmeubel.nl voor:

€ 899,- Dit product is op dit moment niet op voorraad

Info 
Dit product is helaas uitverkocht. Vul hier uw email adres in en wij houden u op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is.
   

Uw Voordelen:

 • Lounge- en diningset in een. Tafeltje is te gebruiken als salontafel
 • Dik gevulde kussens voor extra comfort
 • Frisse kleur voor extra stilistische uitstraling
 • Weinig onderhoud nodig
De voordelen van Tuinmeubel.nl
 • Product omschrijving
 • Specificaties & Afmetingen
 • Product onderhoud
 • Extra opties
 • Onderdelen
 • Accessoires
 • Reviews

Product omschrijving

Bent u op zoek naar een goedkope loungeset die bestaat uit losse elementen? Loungeset Lisa is een set voor de ware liefhebber van strak en stilistisch design. Geniet van deze prachtige loungeset in uw eigen tuin!

Uitstraling
Loungeset Lisa is een set waar onze klanten maar niet genoeg van krijgen. De loungeset is gemaakt van wicker en heeft een licht frisse kleur. Hierdoor krijgt de set een strakke en stilistische uitstraling. Loungeset Lisa is gemakkelijk te combineren en is een aanwinst voor iedere tuin.

Gebruik
Loungeset Lisa bestaat uit een los tuintafeltje (houten blad), een loungebank en twee tuinsteoelen. Het tuintafeltje is ideaal om te gebruiken als salontafel, de rest van de onderdelen zijn eenvoudig te verplaatsen. Hierdoor kunt u de loungeset neerzetten zoals u dat fijn vind. Loungeset Lisa is geschikt voor minimaal 4 personen. 

Onderhoud   
Loungeset Lisa is eenvoudig in onderhoud. De loungeset is gemaakt van wicker, een materiaal dat prima buiten kan staan. Om de beste kwaliteit te behouden raden wij het aan om bij langdurig slecht weer (regen en of vorst) de loungeset op te bergen en schoont te maken met een van onze onderhoudsproducten. 

In het kort
Als u op zoek bent naar een goedkope loungeset met een strak en stilistisch design, die gemakkelijk te verplaatsen is en past in iedere tuin dan is loungeset Lisa het tuinmeubel waar u naar op zoek bent. 

Tip: Nog leuk om te vermelden: eind 2014 was deze loungeset decorstuk in één van de afleveringen van “RTL Woonmagazine”.  De restylers waren vol lof over deze loungeset. En de bezorging? Die doen wij volledig gratis voor u! 

Direct bestellen.

Lisa loungeset 4-delig
€ 1.399,-
€ 899,-

Specificaties & Afmetingen

  Stoel Bank Tafel

Lengte: 90 cm 170 cm 102 cm

Diepte: 90 cm 90 cm 62 cm

Hoogte: 72 cm 72 cm 40 cm

Materiaal:Loungeset: 7mm halfrond wicker  Wicker is een hoogwaardig kunsststof dat gebruikt wordt in de meubelindustrie. Het materiaal wordt vaak rond een aluminium freame gevlochten en is uitermate sterk en duurzaam. Wicker tuinmeubelen zijn hierdoor zeer weersbestendig en kunnen altijd buiten blijven staan. Kussens: Polyester  Polyester is een kunstof ideaal voor buitengebruik in bijvoorbeeld kussens. Het is makkelijk te maken, zeer sterk en smelt pas bij 255 graden celsius. Daarnaast kan het tegen alle weersomstandigheden en is het gemakkelijk schoon te maken.

Service & garantie: 2 jaar

In de doos: Montage handleiding & onderdelen

Kleur: Kobo Light Grey

Kleur kussens: Royal ribbon grey

Waterdicht: Nee

Product onderhoud

Loungeset Lisa is gemaakt van het materiaal wicker. Wicker is de Engelse benaming voor vlechtwerk. Loungeset Hanna is gemaakt van allemaal verschillende soorten vlechtwerk die aan elkaar gemaakt zijn. Om de kwaliteit van wicker optimaal te houden is het belangrijk dat er enige onderhoudt plaatsvindt. Het onderhouden van wicker is heel eenvoudig en kunt u in een kort tijdsbestek uitvoeren. Wij raden ten alle tijden aan om de kussens op de bergen in een kussenbox, de loungeset te beschermen met een cover en het wicker schoon te maken met een reiniger.

Wilt u nog meer weten over het materiaal. Lees hier alle informatie over het onderhouden van wicker producten.

Aanbevolen onderhoud producten voor Lisa loungeset 4-delig

Onderdelen

Loungeset Lisa bevat de volgende onderdelen:


 • 1 loungebank
 • 1 tuintafeltje
 • 2 tuinstoelen
 • 7 kussens

Wij helpen u graag bij het kiezen van een product.
 • Mail ons op info@tuinmeubel.nl Reactie op uw mail binnen 24 uur!
 • Bel ons op 085-0653646 Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 17:00!
 • Chat direct live, klik hier! Direct antwoord op uw vragen!
€ 899,00
€ 1.399,00
 • Lounge- en diningset in een. Tafeltje is te gebruiken als salontafel
 • Dik gevulde kussens voor extra comfort
 • Frisse kleur voor extra stilistische uitstraling
 • Weinig onderhoud nodig
Dit product is helaas uitverkocht. Vul hier uw email adres in en wij houden u op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is.
   
 

Bedankt. X

Bedankt voor het bestellen via telefoon. Een van onze medewerkers zal contact met u opnemen om de bestelling verder af te ronden. Als u nog aanvullende vragen heeft kunt u die stellen tijdens het gesprek.

X
Bestel via uw telefoon

Bestel direct Lisa loungeset 4-delig via de telefoon. Vul eenvoudig en snel uw voornaam, achternaam en telefoonnummer in en wij bellen u ,binnen aangegeven tijden, om samen de bestelling te voltooien.

Wanneer kunt u een telefoontje van ons ontvangen?

Bestellingen die gedaan worden op maandag tot en met vrijdag tussen 09.30 - 16.30 worden binnen 1 uur terug gebeld.

Bestellingen die gedaan worden op maandag tot en met vrijdag buiten bovengenoemde tijden worden binnen 24 uur terug gebeld.

Bestellingen die gedaan worden in het weekend worden op maandag teruggebeld.

Als u tijdens het telefonisch bestellen nog vragen heeft over het product kunt u deze stellen aan onze klantenservice medewerker, direct antwoord op al uw vragen.